OLIVEO FIFA 16 Cup: schrijf je nu in! (vol = vol)

Op zaterdag 9 april is het zover. Dan kun jij laten zien dat je niet alleen tijdens online competities koning FIFA bent, maar ook tijdens toernooien je mannetje staat. Op die datum is er namelijk een groot FIFA 16 Toernooi in de kantine van OLIVEO: de OLIVEO FIFA 16 Cup. Van 14:00 tot en met 18:00 uur wordt het toernooi gehouden voor de D-, E- en F-Jeugd en van 18:30 tot en met 22:30 uur zijn de A-, B-, C-Jeugd en senioren aan de beurt. Alle opbrengsten van het toernooi gaan uiteraard naar de OLIVEO Lego-kantine, zodat de bouwmeester weer vooruit kan!

Je strijdt tegen 63 andere deelnemers (dus 64 deelnemers in totaal) om de felbegeerde titel: beste FIFA 16 speler van OLIVEO in een met Playstations 4 afgeladen OLIVEO kantine. Jij en alle FIFA uitdagers worden ingedeeld in poules van vier, waarna de lange weg naar de OLIVEO FIFA 16 Cup begint. Word je vroegtijdig uitgeschakeld? Dan kun je altijd nog je maatjes uitdagen op één van de vrijgekomen Playstations tijdens de knock-out fase.

Schrijf je nu in voor het toernooi via de onderstaande link of door  hier te klikken:

Inschrijven DEF-toernooi

Inschrijven ABC-SR toernooi

Inschrijving voor het toernooi kost € 7,50. Wat krijg je hiervoor? Sowieso één consumptie bij de bar en verder heb je de hele middag spelplezier en zijn er mooie prijzen te winnen, zoals een cadeaubon van Sport2000 (t.w.v. € 50) en van Intertoys/Boekhandel Van Atten (t.w.v. € 30). Maar wat veel belangrijker is: jij kunt eeuwige roem behalen door het toernooi te winnen. Dus waar wacht je op?!

P.S. Uiteraard mag je volledig in stijl naar het toernooi komen, graag zelfs! Dit betekent: trek een voetbalshirt aan van jouw favoriete club of gewoon het vetste voetbalshirt dat je hebt!

Inschrijven DEF-toernooi

Inschrijven ABC-SR toernooi

 

Deelnemerslijst DEF

Deelnemerslijst ABC-SR