Oliveo 1 en 2 hebben geslaagd trainingskamp in Torremolinos

20 januari 2017

Van 13 tot en met 17 januari hadden Oliveo 1 en 2 een trainingskamp in Torremolinos. Een primeur want het was de eerste keer dat Oliveo voor een wintertrainingskamp de zon op zocht. Om die te vinden was niet zo moeilijk, want de Spaanse zon was alle dagen ruimschoots aanwezig.

Naast spelers, trainers en begeleiders maakten een aantal sponsoren en bestuursleden deel uit van het reisgezelschap. Voor 5 dagen van inspanning en ontspanning. Trainers en spelers trainden alle dagen, ofwel op het strand ofwel op een kunstgrasveld. Zaterdag werd een oefenwedstrijd gespeeld tegen Hardinxveld Giessendam, een zaterdag 2e klasser. Na een 2-0 voorsprong verloor Oliveo in extremis met 3-2. Al met al werd er voetbaltechnisch een mooie bodem gelegd voor een goede tweede helft van het seizoen.

Ontspanning was er in de regionale en lokale horeca, aan de rand van het zwembad en op maandagavond bij de wedstrijd Malaga – Real Sociedad (overigens een draak van een wedstrijd). De sponsoren en overige begeleiders vermaakten zich onder andere met een dag golfen en een toeristische fietstocht door Malaga.

Organisatorisch was alles perfect geregeld. Peter Klarenbeek zorgde er voor dat er op de organisatie werkelijk niets was aan te merken: en dat verdient een groot compliment! Dat ook mag afstralen op Traningskampen.nl, de organisatie die in Spanje de accommodaties en het vervoer regelde.

Naast de eigen bijdrage van de deelnemers en een bijdrage uit het selectiebudget, maakten een aantal sponsoren het trainingskamp financieel mogelijk, te weten:

Van Koppen & Van Eijk, T.B. van Wichen B.V. Installatietechniek, Joh. van der Haas B.V., Topfittrainen.nl, SVR Loonbedrijf, Klarenbeek Gevelonderhoud, Bexter, Wilton investment services en de Oliveo Club van 100.

En hiervoor zijn we deze sponsoren natuurlijk zeer dankbaar!

Hou deze website (Oliveo TV), de Oliveo twitter account en de Oliveo Facebook pagina in de gaten, want onze eigen reporter David Dilling heeft weer een aantal fantastische filmpjes en foto’s gemaakt die de komende dagen worden gepubliceerd.