Oliveo 1 | Oliveo speelt een bloedeloze 0-0 tegen VCS

Na het verlies tegen ODB wilde Oliveo niks liever dan zich revancheren. Helaas kon vorige week de wedstrijd tegen Full Speed niet doorgaan. Dus was het VCS waar dan de 3 punten gepakt moesten worden. De uitwedstrijd werd moeizaam met 0-2 gewonnen. VCS staat in de gevarenzone en zou de punten dus niet cadeau gaan geven. In de aanloop naar de wedstrijd weinig personele problemen behalve een zieke Van der Zwan.

Hoogland met een actie.  

Opstelling: Martijn Duijvenstijn. Wessel Kleij, Tom van Hagen, Dewie van Wichen, Leon Woutersen. Mark Milolaza, Lex Visser, Joey den Hoed (45e min uit). Robin Hoogland, Niels van Duinen (70e min uit), Niels Bentvelzen (70e min uit).

Wissels: Joey van Eeden (45e min in), Nuri James (70e min in), Max Kouwenhoven.

Zoals vooraf verwacht zakte VCS in en liet de opbouw aan Oliveo over. Met name van Wichen aan de rechterkant werd vrij gelaten en probeerde de ballen achter de verdedigen te leggen. Dit zorgde niet voor grote kansen maar wel wat druk op de goal van VCS. Na een half uur spelen ging VCS wat meer druk zetten op de verdediging van Oliveo. Hierdoor werd er eindelijk wat meer gevoetbald over de grond, maar weer lukte het Oliveo niet om gevaarlijk te worden voor de goal.  VCS stelde daar weinig tegenover en zo hoefde keeper Duijvenstijn weinig capriolen uit te halen. Met 0-0 werd de rust opgezocht en dus nog alle tijd om te scoren.

Van Wichen die een aanval onschadelijk maakt met een tackel.

De Mooij bracht een wijziging door in de rust en verving middenvelder Den Hoed voor Van Eeden. Bij de eerste beste aanval was laatstgenoemde dicht bij een goal maar zijn schot ging net naast. Hierna bleef Oliveo het proberen maar ontbrak het aan geluk en scherpte voor de goal. Gelukkig wist VCS voorin niet gevaarlijk te worden al was het oppassen voor de rappe aanvallers. Uiteindelijk verliet ook spits Van Duinen het veld en kwam James er in om de aanval van vers bloed te voorzien. Al met al zonder resultaat want de eindstand was zoals die begon: 0-0. Een teleurstellende wedstrijd waarin Oliveo te weinig heeft gecreëerd.

Een alles of niets poging voor de goal van VCS. Helaas zonder resultaat

Na afloop kwam het nieuws dat ODB, gelukkig, ook gelijk heeft gespeeld. Dit was een uitgelezen kans geweest om de koppositie over te nemen. Eerstvolgende wedstrijd betreft een inhaalwedstrijd tegen en bij Full Speed. 

Foto's en samenvatting van David Dilling. Bedankt weer!

Foto's: https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0UGQOeMmGAKuxm

Samenvatting: 

Overig clubnieuws van Oliveo 1