Oliveo Oliveo 2 | Oliveo 2 wint ook van Foreholte

Al 3 overwinningen wist het team van succestrainers Dirk en Sem te boeken in de beginfase van de competitie. De sfeer zit er goed in en dat was te merken bij de 3e helft van zaterdag. Hierdoor zag lang niet iedereen er even fris uit en ging het doosje paracetamolletjes in hoog tempo door de kleedkamer.

Na de warming up werden de volgende mannen nog extra op scherp gezet door Dirk: Martijn, Luuk (Maarten), Brian, Joey E (Thierry), Joey H, Nuri, Ado, Steven, Joey K, Niels (Jamie) & Danny (Tim).

In de 3e minuut al speelt Danny zichzelf en Joey K vrij met een handige actie, laatst genoemde tikt zijn 6e van het seizoen binnen. Helaas wordt dan ook de grensrechter na 10 seconden wakker en besluit te vlaggen. De scheidsrechter had niet het vermogen om zelf te kijken en besluit het doelpunt af te keuren.

In de rust 2 wissels. Thierry en Jamie komen erin omdat Joey E niet meer verder kan en Niels voor werk weg moest. Jamie komt op “11” en Joey K mag in plaats van 1 directe tegenstander irriteren er nu 2 gek maken in de spits.

In de 58ste minuut neemt Ado de bal goed mee aan de zijkant, zijn voorzet van een meter of 30 eindigt prachtig achter de keeper, 1-0. In de 70ste minuut kopt Steven door op Joey K die laag en diagonaal in de hoek schiet, 2-0. Aangezien de eerste periode vorig jaar werd misgelopen op doelsaldo werd er goed doorgejaagd door het hele elftal. Aanjager Nuri, die zijn persoonlijke record ballen veroveren verbeterde, speelde hierin een belangrijke rol.

Joey K was weer op dreef

Na een onderschepping op het middenveld, kreeg Jamie de bal diep gespeeld, hij legde terug op Joey K en deze schoot weer beheerst binnen, 3-0! Zat er nog meer in ? Foreholte ging 1 op 1 spelen en de lange bal hanteren. Iets wat de mannen achterin totaal niet erg vinden. In de 83e minuut zet Steven samen met Joey K druk door op de centrale verdediger die inschuift, met balverlies tot gevolg. Hier weten ze samen wel raad mee en Joey K maakt zijn 2e hattrick van het seizoen ! Tim is ingevallen voor Danny en hij schiet uit een moeilijke hoek nog knap de 5-0 binnen. Vlak voor tijd wordt Martijn nog een keer getest door de spits van Foreholte, maar de bal wordt vakkundig over het aluminium getikt.

De punten bleven weer op de Groene Wijdte

Met 12 punten uit 4 wedstrijden, 18 doelpunten voor en 2 tegen zit de eerste helft van de eerste periode erop. Ook vandaag met Didier bij 1, weer wat verschuivingen in het hele elftal. Hier was echter niks van te merken in het teamspel. In de 2de helft na 4 wissels werd het spelbeeld er niet anders op. Dit geeft vertrouwen richting de laatste 4 wedstrijden van de periode, wie weet !

Overig clubnieuws van Oliveo Oliveo 2