Hethaagsamateurvoetbal.nl en Oliveo presenteren vol trots de Mike van Duinen Cup

Hethaagsamateuroetbal.nl en Oliveo zijn ongelooflijk trots op het feit dat in juni 2019 de eerste editie van de Mike van Duinen cup op het programma zal staan. Dit JO10 toernooi zal geheel in de bekende formule van minimaal 32 clubs gespeeld worden op het complex van Oliveo, de club waar het voor Mike van Duinen allemaal begon en waar hij nog regelmatig te vinden is.

 

Hethaagsamateurvoetbal.nl over de Mike van Duinen cup: “Toen wij in gesprek gingen met Oliveo werd ons al snel duidelijk dat we hier met een zeer goed geleide club te maken hadden. Het meedenken in de toernooiopzet, de manier waarop we het toernooi willen neerzetten alsmede de bereidheid om ook dit toernooi als een van de top JO10 in de regio neer te zetten, waren voor ons aanleiding zonder aarzeling de Mike van Duinen cup bij en samen met Oliveo neer te zetten. Een geweldige kans om naar ons JO8 (Danny Bakker cup), JO9 (Lex Immers cup) en JO11 (Lex Schoenmaker cup) nu ook een JO10 toernooi te organiseren. Wij kijken er naar uit om samen met Oliveo dit toernooi neer te zetten en zijn al volop bezig clubs te enthousiasmeren voor dit nieuwe toernooi”

 

Oliveo over de Mike van Duinen Cup: “Bij onze deelname aan de Lex Schoenmaker cup in 2017 waren we blij verrast over de opzet van het toernooi en het verloop van de dag. Toen wij de vraag kregen of wij de gastheer wilden worden van de Mike van Duinen cup in 2019 waren we blij en vereerd. Mike is nog steeds een graag geziene gast op ons terrein en een toernooi organiseren voor de jeugd dat zijn naam draagt is natuurlijk fantastisch. We realiseren ons dat de lat hoog ligt als je naar de overige toernooien kijkt die vernoemd zijn naar ADO Den Haag spelers, maar wij zijn Oliveo en durven deze uitdaging aan. We kijken er naar uit om gastheer te zijn van de eerste Mike van Duinen cup en kijken uit naar de samenwerking met hethaagsamateurvoetbal.nl 

 

Bestuur Oliveo