Ronald Freen nieuwe hoofdtrainer van de JO12-groep

Oliveo was nog op zoek naar een hoofdtrainer voor de JO12-categorie. Die hebben we gevonden in de persoon van Ronald Freen. Hij stelt zich hierna voor.

Mijn naam is Ronald Freen. Afgelopen kerstvakantie zijn we met het gezin verhuisd naar Nootdorp na 10 jaar in Leidschenveen gewoon te hebben. Mijn 2 zoons gaan vanaf komend seizoen voetballen bij SV Nootdorp in de JO11 en JO10. Zelf heb ik ook altijd gevoetbald. In de jeugd bij Laakkwartier en ADO en bij de senioren bij RVC Rijswijk, Haaglandia, Semper Altius en SEV.
Als jeugdtrainer ben ik de afgelopen 5 seizoenen actief geweest bij SEV Leidschendam waar bij ik de peuters, de minipupillen en de JO9 (hoofdtrainer) en JO10 (hoofdtrainer) getraind heb. In die 5 seizoenen heb ik in 2015 bij ADO de pupillen trainers cursus afgerond. In 2017 de cursus train de trainer techniek training van Wiel Corver, en dit seizoen de UEFA C afgerond. Voor komend seizoen was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in mijn trainerscarrière.
Ik vind het een super leuke uitdaging om aankomend seizoen 2018/2019 hoofdtrainer te worden van de JO11 en JO12 van Oliveo. Ik hoop dat ik samen met de overige trainers de kinderen van de JO11 en JO12 weer een stapje naar een hoger niveau kan helpen en hoop vooral op veel plezier op en langs de velden van Oliveo. Tot langs de velden allemaal!