Oliveo wint doelpuntrijk duel van Teylingen

Na het teleurstellende gelijkspel tegen DOSR vorige week stond voor Oliveo nu het uitduel met Teylingen op het programma. De gastheren hadden evenveel punten dus was het zaak om de kater weg te spoelen en zorgen bovenin mee te blijven draaien. Dat wegspoelen gebeurde letterlijk want het kwam met bakken uit de hemel. Hierdoor regende het ook doelpunten: 1-6 voor Oliveo.

Opstelling: De Rotte. Kleij, Pels, Van Adrichem (c), Lagrand. Milolaza, Brouwer (Huurman), Luscuere. Ruigrok (Bentvelzen), Van Rheenen (Bom). Huurman.

Het meegekomen publiek zag 6 keer dit tafareel. JUICHEN!

Op het fraaie en goed bespeelbare hoofdveld maakt Teylingen en Oliveo er een aantrekkelijk pot voetbal van. Over en weer werden wat kansen gecreëerd en beide teams probeerde verzorgd voetbal te spelen. Het was Oliveo wat erg efficiënt met de kansen omging. Brouwer zorgde voor de openingsdoelpunten waarbij de 2e fraai op de pantoffel genomen werd. De eerst schoot hij hard voor en belandde via een Teylingen speler in het goal. Voor rust profiteerde Ruigrok nog van een diepe bal die hij fraai over de keeper wist te schieten. Teylingen deed nog wat terug nadat er niet adequaat verdedigd werd bij een corner. Gelukkig voor Oliveo ging ook een 1-op-1 kans mis doordat de spits over zijn eigen benen struikelde. 

Brouwer was de man van de wedstrijd met enkele wonderschone doelpunten! 

Na rust ging de thuisploeg wat meer druk geven op de defensie van Oliveo maar tot echt hachelijke momenten kwam het niet. Sterker nog: Oliveo deelde de genadeklap uit via opnieuw Ruigrok. Uit een mooie aanval kwam de bal na een scrimmage bij Ruigrok terecht die wel raad wist met dit buitenkansje. Hierna ontsnapte Oliveo aan 2 tegengoals door een overtreding en een goal uit buitenspelpositie. Oliveo wist wel nog 2 keer te scoren aan de andere kant. Ondanks het advies van zijn medespelers om niet te schieten besloot Brouwer anders. De bal kwam voor zijn mindere linkerbeen maar het schot ging onderkantlat in de kruising. Het slotakkoord was voor Huurman die de bal via een Teylingen been in het goal zag komen. Zo werd het maar liefst 1-6. Een sportieve wedstrijd (ondanks 4 gele kaarten) welke goed gefloten werd. Volgende speelt Oliveo uit tegen HMSH welke nog 0 punten hebben. 

 

Luscuere baant zich een weg door de regen en spelers van Teylingen.

Foto's en beeldmateriaal met dank aan Nico van Rheenen (en David voor het monteren) die net zoals enkele trouwe supporters de regen getrotseerd hebben.