SNS Oostland

Bij SNS bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je je bankzaken regelt. Via onze website, via de telefoon, met een adviseur bij jou thuis of in de SNS Winkel aan het Ackershof 10 te Pijnacker. We kiezen overal voor gemak, eenvoud en aandacht voor jou. Daarom zijn we heel normaal SNS..

Eenvoud in geldzaken
Sparen, betalen, beleggen, een hypotheek of verzekeringen afsluiten. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het kan ook gemakkelijk, eenvoudig en transparant. Daarom zijn we duidelijk over onze producten. Met heldere en begrijpelijke productinformatie. En met een passend advies voor jou. 

Bij ons valt er wat te kiezen. SNS is de enige bank met meer dan 200 winkels waar je binnen kunt lopen voor een persoonlijk hypotheekadvies, met keuze uit meerdere aanbieders. Handig van zoveel keuze onder 1 dak, is dat je hypotheekrentes makkelijk kunt vergelijken. Wil je meer weten klik dan hier      

Persoonlijk contact
SNS is voor iedereen toegankelijk. Je krijgt hulp, advies of informatie op de manier zoals jij het wil. Zo kun je gemakkelijk de SNS Winkel binnenlopen en voorzien Robert Sierp, Guy Luscuere, Sagar Malaha en/of  Marijke Remmerswaal je van informatie, en helpen ze bij het afsluiten van producten en bij internetbankieren. Of je stelt je vraag telefonisch, de klantenservice op het algemene nummer(030 - 633 30 00) of door rechtstreeks met de winkel te bellen(030 – 633 36 96). En via de website kun je steeds meer bankzaken zelf regelen. Bovendien kun je in de winkel, online of telefonisch een afspraak maken met Ed van der Burg, in onze winkel, maar het kan ook bij jou thuis of op het werk, op een moment dat het jou uitkomt.

De geschiedenis van SNS
De geschiedenis van SNS gaat terug tot 1817. In dat jaar werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. Sparen was toen vooral een middel om de zelfredzaamheid van Nederlanders te bevorderen. Die zelfredzaamheid staat ook nu nog centraal bij SNS. Wij helpen zelfbewuste mensen bij hun financiële beslissingen.

De Openingstijden                                                                                                                                           

Maandag     13.00 uur - 17.30 uur
Dinsdag       09.00 uur - 17.30 uur
Woensdag   09.00 uur - 17.30 uur
Donderdag  09.00 uur - 17.30 uur
Vrijdag        09.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag     09.30 uur - 16.00 uur

Graag tot ziens in uw winkel!

Team van SNS Oostland