Oliveo JO11-7

Schip Ahoy !

Eerst ff de voorruit krabben en dan op naar Schipluiden voor een lekker koud potje voetbal.

Een klein meevallertje: het was wel koud, maar ook droog en er was zelfs een kleine zonnetje te zien.

Voor aanvang van de wedstrijd een kleine 'preek' over het begrip 'teamsport', welke naar mijn mening de zaken wel even op scherp heeft gezet ! Daarna uiteraard snel weer doorpakken naar het plezier in het spelletje met de vraag: wat wordt het scorings-dansje van vandaag !!!!

Eerste helft leuke pot met heeeel veel kansen. Helaas van onze kant alles over of naast. Schipluiden wel 2 keer doeltreffend, dus met een achterstand de rust in. Altijd lastig om dan de tweede helft weer gemotiveerd te starten, maar eerlijk is eerlijk; de mannen stonden er weer en gingen ervoor.

Goeie tweede helft met nog twee tegentreffers, maarrrr ook acht (8) doelpunten voor ons. En hoewel de laatste punten erg makkelijk gingen, kwamen de eerste doelpunten voort uit goed teamspel vooraf. Goed samenspel met oog voor elkaar zorgt dus zeker voor resultaat.

Wellicht was de keuze om weer met dezelfde opstelling te spelen de juiste. We zullen het zaterdag zien, want dan proberen we het nog eens. Met een groeiende keeper, oplettende verdedigers en grettige aanvallers zou het wel weer eens een leuke wedstrijd kunnen worden.

 

Gos

Eerdere nieuwsitems

Semper Altius op bezoek
De Hollandse Leeuw
Ei van Columbus
Niet slecht !
Leuk !
Zo dichtbij...
Vitesse op bezoek
Calimero
Laatste bekerwedstrijd
Regen regen regen
DSVP (uit)