Oliveo JO13-4

Nootdorp JO13-5 - Oliveo JO13-4

De Nootdorpers in hun zwart-gele tenue lijken op wespen. En wespen kunnen natuurlijk behoorlijk steken. We gaan vandaag zien of dat ook klopt...

 

Helaas is onze steun en toeverlaat René niet aanwezig, met Rewie uiteraard in zijn kielzog. René geniet hopelijk van een weekendje weg. We missen ze alle twee. Ook Thom (blessure aan zijn scheenbeen) is er niet bij vandaag. Gelukkig is Dean weer terug in de basis. Nog niet helemaal fit, vandaar dat hij als reserve begint. Thomas zit voorlopig even naast hem op de bank.

 

Kas is vandaag weer aanvoerder. Hij voert deze verantwoordelijke taak héél goed uit. Hij doet de warming-up en geeft leiding aan de verdediging.

Vrijwel direct is er druk vanuit Oliveo, die resulteert in een corner. 

De achterhoede van de Oliveanen is op orde met de altijd alerte Luciano (een droom tussen de palen, maar een nachtmerrie voor de tegenstander...), de koene Kas, de attent en agressief spelende Adithya, de jagende Jeroen, de dartele Daan, de quasi-nonchalante Quinten, de soevereine Sven, de altijd temperamentvolle Thomas en last but not least Joas die loepzuivere passes aflevert en verder ook een puike wedstrijd speelt. 

De perfect genomen corner belandt op het fraai geschoren en gekapte hoofd van de spits van vandaag: Ahmad. De bal belandt achter de touwen van de verbouwereerde Nootdorp-goalie.

0-1!

De Oliveo-fans die zich in de fraaie lentezon uitstekend vermaken, zien een prachtige aanval van de blauw-witte vedettes. Na een briljante pass van Joas raakt Jeshua de bal niet helemaal goed, zodat de 0-2 even op zich moet blijven wachten.

De ene aanvalsgolf na de andere van Oliveo dient zich aan. Finn gebruikt zijn loopvermogen optimaal op rechts, maar vindt toch teveel Nootdorpse wespen om zich heen om te kunnen scoren.

Luciano moet een paar keer zijn doel schoon houden na speldenprikjes van Nootdorpers.

Gelukkig zorgt Ahmad met zijn tomeloze werklust even later voor de 0-2 na een ongelukkige clash met de Nootdorpse doelman.

Voor rust maakt Ahmad zijn hattrick compleet door de 0-3 te scoren na een mooie actie van de Oliveo-aanval.

Jeshua revancheert zich door net naast te schieten.

 

Na rust sluipt er een zekere loomheid bij Oliveo in . Het elftal leunt al een beetje achterover bij deze stand, denkt de buit al binnen te hebben, maar dat kan natuurlijk niet. 

Rick is zoals gewoonlijk een en al schreeuwende hartstocht langs de kant. Marco brult nuttige aanwijzingen vanuit de dug-out.

 

We horen termen als:

"Kom in de bal!" (klinkt als een uitnodiging voor een leuk dansfeest)

"Meezakken!" (klinkt als een uitnodiging voor een avondje stappen)

"In je rug!" (klinkt behoorlijk dreigend)

 

Er volgt een mooie aanval via Finn op rechts. Ook Thomas probeert een schot van afstand. 

Na een dubieuze beslissing van de scheidsrechter die herhaaldelijk enkele charges van Nootdorpers op Oliveanen wegwuift, ontploft Rick. Hij neemt het voor zijn elftal op, maar wordt de scheidsrechter min of meer naar de dug-out-out verwezen. Tja...

Laten we maar concluderen dat Oliveo deze uitwedstrijd heel kundig heeft uitgespeeld en op tijd weer bij de les was.

Het seizoen is bijna afgelopen. Een mooie eindklassering komt steeds dichterbij.

Eerdere nieuwsitems

Oliveo JO13-4 – Den Hoorn JO13-4
DWO JO13-4 - Oliveo JO13-4
Oliveo JO13-4 - Concordia JO13-6
DSO JO13-7 vs Oliveo JO13-4
Oliveo JO13-4 - DVC JO13-2
Onnodig verlies JO13-4
Oliveo JO 13-4 - Graaf Willem II VAC JO13-7
Oliveo JO13-4 - Vitesse Delft JO13-2
Teamprestatie Oliveo JO13-4 - Foreholte JO13-5
Oliveo JO13-4 - Quick Boys JO13-6
DWO JO13-5 - Oliveo JO13-4
Voorschoten '97 JO13-7 - Oliveo JO13-4
Oliveo JO13-4 - DSO JO13-7
Zoetermeer JO13-7M - Oliveo JO13-4
Haagse Hout JO13-3 - Oliveo JO13-4
Oliveo JO13-4 - Leidseveen JO13-3