Oliveo JO8-1

Oliveo JO8-1

JO8-1: Groot

Je hebt groot in lengte, je hebt groot in aantal, je hebt groot in massa en je hebt groot(s) als in Oliveo JO8-1. Dit werd al snel duidelijk tijdens de oefenwedstrijd tegen Hazerswoude JO8-1...

Met groot enthousiasme verzamelden onze jongens zich voor de eerste wedstrijd van 2018. Eindelijk! Want drie voetballoze zaterdagen waren toch echt wel genoeg.Met groot plezier sprak coach Rens onze jongens weer toe. Wat heerlijk vertrouwd. Weten jullie nog hoe het moet? JA!!!! galmde het door kleedkamer 2. De opdracht die ze meekregen was dan ook: laat maar zien dan!

Met grote snelheid snelden ze het veld op. Na lekker warm gespeeld te hebben, gaf om 10:00 uur topspelleider Joost het startsein. En ze gingen los! Jeetje wat een power!

Na meteen al een aantal grote kansen was daar na 3 minuten het eerste doelpunt: 1-0 voor Oliveo! En dit was nog maar het begin. Bij de eerste time-out was het alweer 4-1.

Met een nog grotere drive begonnen ze aan het tweede kwart. Ze waren het niet verleerd. Positie houden check, samenspel check, gebruik maken van het hele veld check! Wat een genot om naar te kijken. En met een stand van 6-1 gingen ze de rust in.


Bewijs: positie, samenspel, gebruik van 't hele veld

De voorsprong werd nog verder vergroot in het derde kwart. Prachtige goals in de kruising, goals die vanaf het midden werden opgebouwd en een goal uit een hoekschop. Na 30 minuten voetballen was de stand opgelopen tot 10-1.

Na de laatste time out was het tijd voor de grand finale. Onverstoorbaar gingen ze door. Als echte professionals bleven ze voetballen en verslonsden ze niet. Vijf doelpunten later was daar het eindsignaal.

Eindstand 15-1, wat een groots resultaat! Denk dat onze mannen (jongens kun je ze nu echt niet meer noemen) coach Rens wel hebben laten zien dat ze nog weten hoe het moet. Gigantisch! Dit belooft wat voor de komende periode! Kom maar op!

Eerdere nieuwsitems

JO8-1 wenst
JO8-1: Zure appels
JO8-1: Winterpo√ęzie
JO8-1: Zondagsvoetbal
JO8-1: Zie ginds
JO8-1: De pot
JO8-1: Over en weer
JO8-1: XL
Gelijk
JO8-1: Regie
JO8-1: Vroege Vogels
JO8-1: 10 jaar
OUCH...
JO8-1 zorgt voor zonnetje in de regen