Oliveo JO8-1

Oliveo JO8-1

JO8-1: Fluitloos

Coach Rens haalde opgelucht adem toen zaterdag 14 april 2018 om 09.00 uur het Oliveo JO8-1 team weer compleet was. Na een interessante speur- en wandeltocht door Den Haag waren we uiteindelijk allemaal bij HDV.

In de kleedkamers was de vertrouwde stem van Rens te horen. Met lovende woorden over het spel van vorige week sprak hij onze mannen toe. Na een iets kortere warming-up dan normaal begonnen onze mannen op een wat smaller veldje dan normaal met de wedstrijd tegen HDV JO8-1. Fluitloos ging de wedstrijd van start. Ach, als echte professionals kun je prima voetballen zonder spelbegeleider.

Oliveo moest het eerste kwart nog even inkomen. De scherpte van vorige week was even zoek. Coach Rens gebruikte de eerste time out om hier verandering in te brengen. En met succes. Het tweede kwart was nog maar net begonnen toen het eerste doelpunt viel: 1-0 voor Oliveo! En 5 minuten later was daar de 2-0. Langzaamaan kwamen onze mannen weer in het spel. Dat ze er nog niet helemaal waren, werd duidelijk toen vlak voor rust een tegendoelpunt viel: 2-1.

Na de rust lukte het HDV zelfs om weer gelijk te komen: 2-2. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. De knop ging om en gauw zette onze mannen de stand weer op voorsprong: 3-2. Maar nog geen minuut later was daar het antwoord van HDV: 3-3. Toen was het weer aan onze mannen. En jahoor, ze wisten weer te scoren: 4-3.

De laatste time out. Iedereen weer op scherp. En hoe! In de laatste tien minuten werden er nog 2 doelpunten gemaakt door Oliveo. Eindstand: 6-3.

Een fluitloze overwinning! Mannen, wederom bedankt!

Oja, tot slot nog een zoekvraag. Bekijk bovenstaande foto’s goed: wat mist er?

Eerdere nieuwsitems

JO8-1: Lentekriebels
JO8-1: Verkeerde lat
JO8-1: O, O, De Haag
JO8-1: Kil
JO8-1: DE BAAS II
JO8-1: DE BAAS
JO8-1: Oeps
JO8-1: Groot
JO8-1 wenst
JO8-1: Zure appels
JO8-1: Winterpo√ęzie
JO8-1: Zondagsvoetbal
JO8-1: Zie ginds
JO8-1: De pot
JO8-1: Over en weer
JO8-1: XL
Gelijk
JO8-1: Regie
JO8-1: Vroege Vogels
JO8-1: 10 jaar
OUCH...
JO8-1 zorgt voor zonnetje in de regen