Oliveo JO9-1

JO9-1 houdt Forum Sport thuis knap op slechts 0-5!

Pijnacker, 25 november 2017,

Na de goede wedstrijden van de afgelopen weken trof Oliveo thuis een tegenstander van formaat: Forum Sport uit Voorburg. De uitslagen van Forum spraken tot de verbeelding: alles gewonnen, 15, 20 keer scoren was eerder regel dan uitzondering, meerdere spelers op de scoutinglijst van ADO, Sparta of Feijenoord.

Desondanks begon Oliveo vol vertrouwen aan de wedstrijd. We speelden goed en geconcentreerd. Sterker nog, een groot deel van de eerste helft kreeg Forum maar weinig grip op het spel van Oliveo en wist Oliveo een aantal keer brutaal voor het doel van Forum op te duiken. Desondanks wist Forum tweemaal te scoren. 2-0 met rust was een prima ruststand. Voor Oliveo dan, Forum was deze standen niet gewend…    

Ook na rust bleef Oliveo goed en als een team voetballen. Forum drong flink aan, maar weer hield Oliveo knap stand. Zelfs nadat Forum nog drie keer scoorden. Oliveo bleef voetballen tot het einde. Eigenlijk verdiende Oliveo wel een goaltje gezien de paar kansjes die wij wisten te creëren. De Forumkeeper moest een paar keer zich tot het uiterste inspannen om de inzet van Oliveo te keren en ook de paal stond een doelpunt van Oliveo in de weg. En daar waar Forum met een hoop gefrummel de bal wel over de doellijn wist te brengen, was Oliveo dit in eenzelfde situatie niet gegund. 0-5 is de eindstand gebleven.

Algemene indruk van de wedstrijd.
Oliveo heeft een zeer goede indruk achtergelaten. Zelfs in een haast onmogelijke wedstrijd bleven de koppies omhoog en de ruggen recht. 0-5 is gewoon een heel goed resultaat tegen een ploeg die eigenlijk in de hoofdklasse wil spelen en daar misschien ook wel thuis hoort! Helemaal als we dan ook nog een paar goede kansen weten te creëren. Zelfs de coach van de tegenstander had heel sportief lovende woorden voor Oliveo. Wederom grote klasse.

Volgende wedstrijd: 
zaterdag 2 december 2017: Nootdorp JO9-1 v Oliveo JO9-1, aanvang 09.45 uur.

 

Statistieken:

Oliveo JO9-1 v Forum Sport JO9-1:          0 – 5

Doelpunten Oliveo:                                     --

Toeschouwers:                                            Ondanks de nederlaag, wederom verwend met een mooie wedstrijd

Eerdere nieuwsitems

JO9-1 wint afgetekend van SVC ‘08!
JO9-1 speelt goed gelijk tegen VUC!
JO9-1 wint overtuigend de stadsderby tegen DSVP!
JO9-1 vergeet te scoren bij Concordia!
JO9-1 laat punten liggen!
JO9-1 verplettert Leidschenveen!
JO9-1 Geniet van een weekje rust
JO9-1 begint goed aan de competitie!
JO9-1 Voetbalt goed, nu nog de beloning!
JO9-1 pijnlijk onderuit!